Forhandler af Sistema

Odense Isenkram er forhandler af Sistema, der er kendt som en producent af innovative produkter i høj kvalitet. Sistema blev grundlagt i 1990 i Auckland, New Zealand.  Sistema har fokus på at maksimere kvalitet til en konkurrencedygtig pris med fokus på design og udvikling. Alle Sistemas produkter fremstilles i Auckland, New Zealand. Kvaliteten er i top og Sistema er blevet en populær serie.

Sistema er skånsomt for miljøet

Sistema startede, som en virksomhed med fokus på re-cycling.  Der er tænkt over alle detaljer til en travl og miljørigtig hverdag hos singlen og familien. Brugen af folie, madpapir og engangs plastbeholdere reduceres til et minimum med Sistemas gennemtænkte løsninger. Alle produkter er fri for bly, phthalat og BPA. Dvs. det også er skånsomt for helbredet at bruge produkterne.

Sistema er brugervenligt i hverdagen

Som en reaktion på kundernes krav, samt mulighederne på markedet, begyndte Sistema at udvikle og producere plast drikkeflasker, madkasser samt opbevaringsbeholdere til fødevarer. Derudover er deres kliksystem til alle madkasser og bokse, samt låg til drikkeflasker, meget brugervenligt til både store og små fingre. Hverdagen glider lettere med Sistemas smarte løsninger.

Serier i Sistema

Sistema fører serier til hurtigt at tage med på farten. Det være sig madkasser, drikkeflasker og beholdere til smoothie. Firmaet har også smarte løsninger til müesli, hvor vådt og tørt kan transporteres separat i samme beholder. Sortimentet indeholder også salatbokse, hvor drys eller knas som croutoner let opbevares i toppen, indtil salaten skal spises.

MicroWave serien fra Sistema

En meget funktionel serie er også MicroWave-serien. Med MicroWave serien fra Sistema kan du lave de lækreste ris, grøntsager og retter i mikroovnen. Produkterne er designet, så de godt kan bruges med påsat låg i mikroovnen, fordi der er indbygget en ventil i disse produkter. Varm også mad direkte fra fryseren. Serien indeholder også tallerkener med låg, der kan bruges til at fryse rester ned og tages direkte ud af fryseren til anvendelse, når børnene f.eks. kommer sent hjem fra sport eller lignende situationer.

Odense Isenkram forhandler de fleste af produkterne fra MicroWave serien ellers kan vi altid kontaktes for evt. at skaffe varerne hjem.

Køb Sistemas lækre og praktiske isterningebakker

Sistema laver lækre og funktionelle isterningebakker, som bl.a. mange småbørnsmødre sætter pris på. Klick-It systemet går igen her og bakkerne har låg, der slutter tæt, så vandet eller miniportionerne til baby ikke løber ud i fryseren.

Sistema opbevaringsbokse

Firmaet producerer opbevaringsbokse til ethvert formål og Odense Isenkram har et stort udvalg til køkkenet. Deres opbevaringsbokse er lavet så smarte, at de kan stables let i køkkenet og derved optager så lidt plads som muligt.

Læs evt. mere om de innovative produkter i høj kvalitet på Sistemas egen hjemmeside her