Nissernes Jul er skabt i 1950’erne af Vilhelm Hansen, der også har tegnet Rasmus Klump og vennerne. Det er ud fra originaltegningerne til bøgerne; Nissernes Jul, at de drillesyge kravlenisser er blevet til fysiske figurer. Vilhelm Hansen illustrerede bøgerne og hans kone, Carla, skrev teksterne. Den 48 sider lange julebog hedder; “Nissernes Julebog” af Carla Hansen (illustreret af Wilhelm Hansen). Ægteparret har garanteret hygget sig ligeså meget med at fremstille bogen, som familier ved juletid har hygget sig med de stemningsfuldt illustrerede historier. Originaltegningerne har faktisk været gemt væk i en kælder i mange år, indtil eventyrfortæller, designer og tv-vært Shane Brox, gav de traditionsrige nisser og dyr nyt liv.

Nissernes jul er en meget fin gengivelse af den danske jul, som den har udspillet i i familierne gennem generationer. Historieuniverset er fyldt med traditioner og gode minder. Skab ægte julestemning med julepynt fra Nissernes Jul – en moderne nyfortolkning af den traditionelle jul.

Shane Bronx har sørget for, at de nye kollektioner giver den vigtige stemning af ægte jul og samtidig passer til en mere moderne stil. Figurerne fås også både i en bemalet og hvid udgave, så passer ind i de flestes indretning.

Kom i julestemning og bliv inspireret med denne lille film om figurerne fra Nissernes Jul: