Grundlæggerne af Medusa

Medusa er et fantastisk og unikt univers, der har eksisteret siden 1997. Designerne bag er Maj-Britt og Rie Bidstrup (mor og datter).  De startede Medusa i en lille brugskunst butik på Frederikshavn og i 2011 åbnede de den første online “concept butik” i verden med deres produkter.

Rie er uddannet i ‘ure-, guld- og sølvbutikken’ TROLLES i Tåstrup. Derefter blev hun uddannet som dekoratør hos G. Dekoration i Nyhavn. Maj-Britt er uddannet porcelænsmaler fra Den Kongelige Porcelænsfrabrik på Frederiksberg. Sammen har mor og datter skabt det lille, finurlige og unikke univers, hvor alt er muligt!

Medusa-Copenhagen

Medusa-Copenhagen – også kendt som Medusa Jul – er kendt for en verden fyldt med figurer til julen. Maj-Britt og Rie er altid på jagt efter noget nyt, tosset og finurligt, som kan skabe liv, kærlighed og glæde i mange familier og hjem.

Medusa-Copenhagens finurlige skæve verden, fantasifulde udtryk og farverige figurer giver masser af stemning og julehygge. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde deres sjove figurer her i Odense Isenkram – både online, i vores julebutik i Rosengårdcentret og i Tarup Isenkram.

Produktionen af Medusa

Medusa-Copenhagens varer er håndmalede og håndstøbte på vores fabrik i Kina. Hver form er skabt af mor-datter designerne, så noget er tegnet og andet sat sammen med lim og glimmer. Designerne skriver selv, at hver enkelt af deres Medusa figurer er lavet med følelser og ud fra hvad de selv gerne vil have i deres hjem.

Skab dejlig julestemning med Medusa Jul – enten i form af stemningsfulde julefigurer på hylden eller et helt nisselandskab.

Tip: Sættes produkterne i direkte sollys kan de falme – præcis som tøj gør. Dette skyldes at farvestofferne i malingen påvirkes af solens stråler.

Lav hygge og stemning i hjemmet med Medusa Jul, så bliver det ikke bedre.